EN

Město v lese

Helena Haraštová


Vydejte se na procházku lesním městem!
Dokážete si představit, že by to v lese fungovalo stejně jako ve městě? Vůdce organizované vlčí smečky hravě zvládne funkci starosty, jeleni tvoří místní smetánku, funguje tu holubí pošta a o noční život také není nouze. Nahlédněte do lesního města a dozvíte se spoustu novinek o jeho obyvatelích i důležité informace o každé městské čtvrti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788000067544
Datum vydání 17.10.2022
Věk od 3
Formát 230x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,436
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V lese to je samý spěch a shon, skoro jako by se zvířátka naučila pospíchat od lidí. Dokážete si představit, že by to v lese fungovalo stejně jako ve městě? Vůdce organizované vlčí smečky hravě zvládne funkci starosty, jeleni tvoří místní smetánku a havran dokáže takové divy, že připomíná pouliční komedianty. Funguje tu holubí pošta a o noční život také není nouze. Nahlédněte do lesního města a dozvíte se spoustu novinek o jeho obyvatelích i důležité informace o každé městské čtvrti. A kdybyste se náhodou ztratili, žádný strach – kniha obsahuje i přehlednou mapu!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Haraštová

Helena Haraštová

Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM