EN

Kam chodí do školy děti z celého světa

Štěpánka Sekaninová


Poznej s dětmi celého světa jejich školy a zajímavosti z jejich výuky.
Chodit do školy je běžná součást dětství. A tak do školy chodí děti z celého světa, dokonce i ty, jejichž domovem jsou houštiny pralesa. Jak asi vypadá jejich škola a co se tam učí? A co třeba budoucí buddhističtí mniši, jak probíhá jejich výuka? Zajímá vás to? Potom si můžete být jistí, že jste sáhli po správné knize. Knize, ve které najdete nejenom odpovědi na své zvídavé otázky ale i spoustu nových kamarádů.

Detailní informace

Ilustrátor Michaela Bergmannová
Jazyk čeština
Počet stran 36
EAN 9788000066745
Datum vydání 22.08.2022
Věk od 6
Formát 211x287 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,393
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chodit do školy je běžná součást dětství. A tak do školy chodí děti z celého světa, dokonce i ty, jejichž domovem jsou houštiny pralesa. Jak asi vypadá jejich škola a co se tam učí? A co třeba budoucí buddhističtí mniši, jak probíhá jejich výuka? Představte si, že existují i speciální školy pro baletky a pro tanečníky a že když nedej bože onemocníte a skončíte na delší dobu v nemocnici, tak ani tam nepřijdete o své oblíbené či méně oblíbené předměty. Jak to tedy chodí ve školách z celého světa? Zajímá vás to? Potom si můžete být jistí, že jste sáhli po správné knize. Knize, ve které najdete nejenom odpovědi na své zvídavé otázky, ale i spoustu nových kamarádů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová vyrostla a své dětství strávila v kolínských rovinách Polabské nížiny. Ze srdce Čech ji osud zavál do srdce Moravy. Na FF MU vystudovala Český jazyk a historii. Ještě během studií začala pracovat v ČT Brno, kde jako redaktorka zpravodajství procestovala a poznala každý kout Jihomoravského regionu. Ze zpravodajství později přešla na dramaturgii zábavných a dětských pořadů brněnského studia. Vzhledem k tomu, že Štěpánka miluje knihy a celý svůj život touží psát, nezaváhala ani minutu, když se jí na její další životní cestě naskytla příležitost pracovat jako literární redaktorka v Albatros Media. A tak píše, je obklopena nádhernými knihami a plní si svůj dětský sen…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM