EN

Cesta a jiné příběhy...

Pavel Sadílek


Povídkové příběhy plné lidského citu. Někdy ze života, někdy pohádkové, uvěřitelné i neuvěřitelné, psané pro potěšení druhých.
V knize najdete příběhy lidí, které se skutečně staly, a vy je s nimi prožijete znovu. Ukážou vám malé střípky lidského života, chtění a snění. Některé skončí krásně, jiné špatně, tak jak to v životě chodí. Čekají na vás i příběhy, které ve vás probudí pocit, že jste opět malými dětmi. Přenesou vás do světa fantazie a vykreslí kolem vás obrazy s draky a vílami, princeznami a princi. A vy se budete bát a radovat spolu s jejich hrdiny.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr povídka
Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076508927
Datum vydání 03.10.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,293
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V knize najdete příběhy lidí, které se skutečně staly, a vy je s nimi prožijete znovu. Ukážou vám malé střípky lidského života, chtění a snění. Některé skončí krásně, jiné špatně, tak jak to v životě chodí. Těšit se můžete na laskavá slova. Zlobu, urážky a pohrdání v těchto povídkách nečekejte. Čekají na vás i příběhy, které ve vás probudí pocit, že jste opět malými dětmi. Přenesou vás do světa fantazie a vykreslí kolem vás obrazy s draky a vílami, princeznami a princi, s temnotou a sluncem. A vy se budete bát a radovat spolu s jejich hrdiny.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM