EN

Tajemství Heavenu

Země z popela

Michaela Vášová


Young adult kniha o čtyřech mladých lidech, kteří dostanou šanci změnit svůj svět k lepšímu. Ale stačí jen málo, a spálí ho na popel.
V půvabné zemi jménem Heaven se dělí lidé podle barvy očí do tří říší – říše květin, říše umění a říše chaosu. V každé z nich se žije zcela rozdílným způsobem a lidé spolu ne vždy vycházejí. Čtyři studenti z různých říší se podivnou náhodou setkají v hlavním městě a odhalují ohavná tajemství systému této země. Zjišťují, že existuje skupina, kterou společnost nepřijala. Ta se už rozhodla přestat skrývat svou odlišnost a ukázat světu, co je zač.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788076509047
Datum vydání 16.01.2023
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,249
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V půvabné zemi jménem Heaven se dělí lidé podle barvy očí do tří říší – říše plné květin, říše plné umění a říše plné chaosu. V každé z nich se žije zcela rozdílným způsobem a lidé spolu ne vždy vycházejí. Čtyři studenti z různých říší se podivnou náhodou setkají v hlavním městě a odhalují ohavná tajemství systému této země. Zjišťují, že existuje skupina, kterou společnost nepřijala. Ta se už rozhodla přestat skrývat svou odlišnost a ukázat světu, co je zač.

Zlomená dívka ovládaná krutou rodinou, umělec s rostoucí nenávistí ke svému okolí a zamilovaný pár, jemuž v lásce brání nespravedlivé podmínky. Budou to oni, komu dojde trpělivost a zasáhne? Co znamená v Heavenu dokonalost? A proč některým není povoleno žít?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM