EN

Deníček našeho štěňátka


Zaznamenejte si nejlepší zážitky se svým pejskem!
Máte nové štěňátko nebo se právě chystáte si je pořídit? Pak tato kniha je právě pro vás! Do Deníčku si můžete zaznamenat jeho první úspěchy i průšvihy, vlepit fota s nejhezčími a nejveselejšími zážitky, zapisovat pokroky svého mazlíčka, informace z veteriny. Kromě toho vám Deníček jednoduchými, ale důležitými chovatelskými tipy poradí, co dělat, aby vašemu pejskovi bylo u vás dobře a byl zdravý. Vzadu v knize je i místo, kam si můžete vlepit obálku s očkovacím průkazem, ať máte všechno na jednom místě.

Detailní informace

Ilustrátor Eva Rémišová
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788026442936
Datum vydání 21.07.2022
Věk od 6
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,439
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zaznamenejte si nejlepší zážitky se svým pejskem!

Máte nové štěňátko nebo se právě chystáte si je pořídit? Pak tato kniha je právě pro vás! Do Deníčku si můžete zaznamenat jeho první úspěchyprůšvihy, vlepit fota s nejhezčími a nejveselejšími zážitky, zapisovat pokroky svého mazlíčka, informace z veteriny.

Kromě toho vám Deníček jednoduchými, ale důležitými chovatelskými tipy poradí, co dělat, aby vašemu pejskovi bylo u vás dobře a zdravě prospíval.

Vzadu v knize je i místo, kam si můžete vlepit vlastní obálku s očkovacím průkazem, a na vlepenou stužku si můžete připevnit flešku třeba se společnými videi a fotografiemi. A budete mít všechno na jednom místě!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM