EN

Z ohně a písku

Lucia Magašvári


Třetí pokračování bestselleru Strašidelnická.
I Jizerské hory jsou plné strašidel! Bráškové Ondra a Vítek se tentokrát vydávají na prázdniny do Jizerských hor, kraje sklářů a jedné protržené přehrady. A právě tam beze stopy mizí místní strašidla: felsové a kvítenky. Kluci se spolu s kamarádkou Háňou rozhodnou odhalit tajemství tohoto záhadného místa. Dozví se tak o jeho dramatické minulosti a proniknou také do tajů výroby skla. Cestu jim ale zkříží jedno opravdu mocné strašidlo...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Libuše Vendlová
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788000071602
Datum vydání 18.09.2023
Věk od 8
Formát 250x240 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,74
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

I Jizerské hory jsou plné strašidel! Druhé pokračování bestselleru Strašidelnická. Bráškové Ondra a Vítek se tentokrát vydávají na prázdniny do Jizerských hor, kraje sklářů a jedné protržené přehrady. A právě tam beze stopy mizí místní strašidla: felsové a kvítenky. Kluci se spolu s kamarádkou Háňou rozhodnou odhalit tajemství tohoto záhadného místa. Dozví se tak o jeho dramatické minulosti a proniknou také do tajů výroby skla. Cestu jim ale zkříží jedno opravdu mocné strašidlo... Napínavý příběh opět krásně dokreslují celostránkové ilustrace Libuše Vendlové.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Strašidelnická"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucia Magašvári

Lucia Magašvári

Autorka knih pro děti. Její prvotina Strašidelnická získala Výroční cenu nakladatelství Albatros za literární text pro menší děti a byla následována dvěma pokračováními.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM