EN

Zdrcující autobiografický příběh vyprávěný matkou, jejíž dcera onemocněla autoimunitní encefalitidou. Popisuje v něm všechna úskalí této nemoci, ale i naději na vyléčení.
Román, který napsal sám život. Tak by se dal označit příběh autorky a její rodiny. Žije si krásně a spokojeně do doby, než jejich 16letá dcera Karolína onemocní autoimunitní encefalitidou NMDA. Postupně přestává mluvit, ztrácí paměť a svou osobnost. Začíná skoro osmileté peklo, které všechny poznamená. Jak to nakonec dopadne? Uzdraví se Karolína? A co její matka Kateřina?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076507159
Datum vydání 26.05.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,21
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Román, který napsal sám život. Tak by se dal označit příběh Kateřiny a její rodiny. V knize popisuje dětství a vyrůstání v komunistickém Československu, přestěhování do Belgie za manželem počátkem 90. let a narození čtyř dětí. Mají spokojený a krásný život až do té doby, než jejich 16letá dcera Karolína onemocní autoimunitní encefalitidou NMDAR, postupně přestává mluvit, ztrácí paměť i svou osobnost. Začíná skoro osmileté peklo, které je všechny poznamená. Jak to nakonec dopadne? Uzdraví se Karolína? A co její matka Kateřina? Začne vnímat svět kolem sebe jinak? I o tom se můžete dočíst v knize, která ukazuje, že vždy existují cesty, jak se odpíchnout ze dna a znovu se nadechnout.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM