EN

Etiketa pro elegantní ženu

Julie Balobanova


Nahlédněte do světa etikety s expertkou na eleganci!
Tato kniha je nezbytným návodem pro každou ženu, která se zajímá o téma etikety a chce se v očích svých společníků stát nezapomenutelnou dámou. Veškeré znalosti nabyté přečtením knihy vám otevřou nejedny dveře, a to jak v profesním, tak i v soukromém životě. Již vás nepřekvapí žádná zkratka na pozvánce a při pohledu do skříně budete přesně vědět, jaký outfit pro danou příležitost zvolit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788026443308
Datum vydání 15.09.2022
Věk od 15
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,78
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tato kniha je nezbytným návodem pro každou ženu, která se zajímá o téma etikety a chce se v očích svých společníků stát nezapomenutelnou dámou. Dámou, která se chce cítit sebevědomě a dosáhnout úspěchu.

Publikace, kterou právě držíte v ruce, vás zavede do světa elegance a vybraného chování. Seznámí vás se základy kultivovaného stolování, naučí vás správnému držení příboru a sklenic, společenskému posedu a ladné gestikulaci během stolování. Také vám vysvětlí, jak být dobrým společníkem, oblíbeným hostem a skvělým hostitelem. Díky ní pochopíte, proč je slušné a taktní chování nezbytnou součástí mezilidských vztahů. Mimo jiné vás kniha také seznámí se základními typy dress code. A to vše si ukážeme na názorných fotografiích focených v luxusních interiérech.

Veškeré znalosti nabyté přečtením knihy vám otevřou nejedny dveře, a to jak v profesním, tak i v soukromém životě. Již vás nepřekvapí žádná zkratka na pozvánce a při pohledu do skříně budete přesně vědět, jaký outfit pro danou příležitost zvolit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM