EN

Nasedat! Raketa

Pavla Hanáčková


Proč sedět doma na větvi, když můžeme objevovat vesmír?
Zajímá tě vše okolo vesmíru? Chtěl by ses dozvědět, jaká úžasná tělesa či člověkem vyrobené mašinky v kosmu poletují? Stal by ses rád astronautem a viděl všechno na vlastní oči? Stejně to má kivi ptáček Karel. Proleť se s tímto odvážným dobrodruhem vesmírem a nahlédni až za hranice naší galaxie! Díky svěžímu formátu plnému vtipných moderních ilustrací si navíc bez námahy zapamatuješ vše, co jsi kdy o vesmíru toužil znát.

Detailní informace

Ilustrátor Diarmuid Ó Catháin
Jazyk čeština
Počet stran 20
EAN 9788000065250
Datum vydání 24.01.2022
Věk od 6
Formát 240x240 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,549
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

Zajímá tě vše okolo vesmíru? Chtěl by ses dozvědět, jaká úžasná tělesa či člověkem vyrobené mašinky v kosmu poletují? Stal by ses rád astronautem a viděl všechno na vlastní oči?

Stejně to má ptáček kivi jménem Karel. Podívat se do vesmíru je jeho obrovský sen.

Společně s Karlem v této knize zjistíte, že vesmír lidé dobyli díky raketám, poznáte nejzajímavější vesmírná plavidla a nahlédnete do zákulisí astronautského výcviku i samotného startu rakety.

Proleť se s Karlem kosmickou lodí, poznej naši sluneční soustavu a nahlédni, co se může skrývat za hranicemi naší galaxie.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková pochází z malebné moravské vesnice obklopené vinicemi. Četba knih a touha po psaní ji doprovází již od útlého dětství. Po ukončení studia anglické a čínské filologie na FF UP v Olomouci ji osud zavál daleko od čínských znaků až do nakladatelství Albatros Media a.s., kde se začala jako literární redaktorka věnovat knižní tvorbě pro děti. Ráda cestuje po světě, kde čerpá inspiraci pro nové náměty a kde má také možnost věnovat se své další vášni – jídlu a všemu s ním spojenému.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM