EN

Odvážná čtyřka - Ve stínu velehor

Björn Berenz, Christoph Dittert


Přidej se k Liasovi a jeho kamarádům a staň se dobrodruhem! Prozkoumej záhadný deník, lušti šifry a hádanky, otestuj svůj postřeh.
Otec jedenáctiletého Liase odjel do Himálaje hledat tajuplný horský kmen. Jestli se mu to podařilo, se chlapec nikdy nedozvěděl. Táta se totiž z výpravy nevrátil. Když se Liasovi dostane do ruky otcův expediční deník, zažehne v něm jiskřičku naděje. Je sice plný hádanek a šifer, ale pokud dokáže všechny indicie správně rozluštit, mohly by ho zavést až ke ztracenému tátovi. Je čas zabalit batoh a vyrazit směrem Nepál!

Detailní informace

Ilustrátor Philipp Ach
Jazyk čeština
Původní název Explorer Team - Das Abenteuer beginnt
Původní jazyk němčina
Překladatel Tomáš Kurka
Počet stran 168
EAN 9788025357545
Datum vydání 28.07.2022
Věk od 9
Formát 135x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,26
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Otec jedenáctiletého Liase odjel do Himálaje hledat tajuplný horský kmen. Jestli se mu to podařilo, se chlapec nikdy nedozvěděl. Táta se totiž z výpravy nevrátil.

Když se Liasovi dostane do ruky otcův expediční deník, zažehne v něm jiskřičku naděje. Je sice plný hádanek a šifer, ale pokud dokáže všechny indicie správně rozluštit, mohly by ho zavést až ke ztracenému tátovi. Je čas zabalit batoh a vyrazit směrem Nepál. Největší dobrodružství jeho života začíná!

Přidej se k Liasovi a jeho kamarádům a staň se dobrodruhem! Prozkoumej záhadný deník, lušti šifry a hádanky, otestuj svůj postřeh.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM