EN

Tajemství zjev(e)né srdci - 1. část

Jiří Klaban


Dobrodružné fantasy vás zavede na starobylou Pevninu, kde se na odvahu, čest, lásku ani kouzla ještě nezapomnělo. Nebojte se uvěřit!
Starobylá Pevnina se zmítá v nepokojích. Válka o moc mezi kouzelníky vrcholí. Mladá čarodějka Mera opouští bezpečí dosavadní samoty a setkává se s Mocí mnohem větší, než je ta její. Toto setkání promění nejen ji samotnou, ale zásadně ovlivní budoucnost celé Pevniny. Staňte se svědky odvěkého boje mezi dobrem a zlem nejen na bitevních polích, ale především v lidských srdcích. Prožijte příběh odvahy, oddanosti, lásky a důvěry přesahující hranice známého světa i chápání.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 448
EAN 9788076505094
Datum vydání 24.01.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,485
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Starobylá Pevnina se zmítá v nepokojích. Válka o moc mezi kouzelníky vrcholí. Mladá čarodějka Mera opouští bezpečí dosavadní samoty a setkává se s Mocí mnohem větší, než je ta její. Toto setkání promění nejen ji samotnou, ale zásadně ovlivní budoucnost celé Pevniny.

Staňte se svědky odvěkého boje mezi dobrem a zlem nejen na bitevních polích, ale především v lidských srdcích. Prožijte příběh odvahy, oddanosti, lásky a důvěry přesahující hranice známého světa i chápání.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Tajemství zjev(e)né srdci"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM