EN

Fantasy o tajné lidské rase s kořeny ve starověkém Egyptě. Příběh plný akce, nebezpečí, tajemství a sesterské lásky s ne příliš vzornou hrdinkou v hlavní roli.
Stephanie opustila svou kariéru velitelky lovců speciální jednotky Jalských medjayů už před lety. Teď tráví čas ve společnosti své spřízněné duše Olivie. Žijí na vlastní pěst a drží se dál od politiky rodného města Jal. Když ale dojde k sérii únosů, přijíždějí do zdánlivého bezpečí bohatého Jalu. Tam se ale jejich životy obrátí vzhůru nohama a Stephanie je postavena před těžké rozhodnutí. Dokáže opustit své milované a postavit se do první linie, aby zachránila svůj lid?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788076505032
Datum vydání 08.11.2021
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Stephanie opustila svou úspěšnou kariéru velitelky lovců speciální jednotky Jalských medjayů už před lety. Teď tráví čas obvykle se skleničkou v ruce ve společnosti své spřízněné duše Olivie. Žijí na vlastní pěst a drží se dál od politiky rodného města Jal v Egyptě. Když ale dojde k sérii únosů, přijíždějí do zdánlivého bezpečí bohatého Jalu. Tam se ale jejich pohodlné životy obrátí vzhůru nohama a Stephanie je postavena před těžké rozhodnutí. Dokáže se vzchopit, opustit své milované a postavit se do první linie, aby zachránila svůj lid?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM