EN

Historická fikce s psychologickými prvky a detektivní zápletkou. V několika dějových vrstvách propojuje různorodé postavy svérázných charakterů a osudů a vyústí překvapivým rozuzlením.
Anna a Tomáš přijíždějí do sudetské vesnice Kořenov, aby navštívili Anninu matku. Anna ví, že první setkání podivínského Tomáše s její svéráznou matkou nebude jednoduché. To však ještě netuší, že je čekají i další dobrodružství. V místní hospodě se totiž ve stejnou dobu objeví potomek německé rodiny vystěhované po válce, Heinz. Jeho přítomnost způsobí napětí a nečekané otevření jedné stále nezodpovězené otázky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076505025
Datum vydání 16.12.2021
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,299
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Anna a Tomáš přijíždějí do sudetské vesnice Kořenov, aby navštívili Anninu matku. Anna ví, že první setkání podivínského Tomáše s její svéráznou matkou nebude jednoduché. To však ještě netuší, že je čekají i další dobrodružství. V místní hospodě se totiž ve stejnou dobu objeví potomek německé rodiny vystěhované po válce, Heinz. Jeho přítomnost způsobí napětí a nečekané otevření jedné stále nezodpovězené otázky. Anna s Tomášem začnou rozplétat zapomenutý příběh rodiny z konce války a díky tomu se dostávají stále blíže k vlastním příběhům, které až dosud trochu cíleně opomíjeli. Hledají odpovědi, a přitom nalézají stále jen další otázky. Jak dopadne příběh odehrávající se nedaleko barokní památky Kuks, který v něm společně se sochami Matyáše Bernarda Brauna a jejich symbolikou hraje velkou roli?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM