EN

Vraždy podle návodu

P.D. James

Vraždy podle návodu
%

Inspektor Adam Dalgliesh opět na scéně! Malé soukromé muzeum na okraji londýnského parku Hampstead Heath zdědili tři sourozenci Dupayneovi. Pokud se nedohodnou a neprodlouží nájemní smlouvu, muzeum bude zavřeno. Neville Dupayne však podepsat odmítne a vzápětí ho zaměstnankyně muzea Tally Cluttonová najde mrtvého. Každý z lidí spojených s muzeem má motiv a příležitost k vraždě. Ale jen jeden zabije a v průběhu vyšetřování zabíjí znovu.

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 12
Jazyk čeština
Překladatel Alena Rovenská
Počet stran 400
EAN 9788072465392
Datum vydání 10.03.2011
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,395
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Inspektor Adam Dalgliesh opět na scéně!

Malé soukromé muzeum na okraji londýnského parku Hampstead Heath zdědili tři sourozenci Dupayneovi. Pokud se nedohodnou a neprodlouží nájemní smlouvu, muzeum bude zavřeno. Neville Dupayne však podepsat odmítne a vzápětí ho zaměstnankyně muzea Tally Cluttonová najde mrtvého. Každý z lidí spojených s muzeem má motiv a příležitost k vraždě. Ale jen jeden zabije a v průběhu vyšetřování zabíjí znovu. Vraždy se podobají slavným případům z historie zločinu, které jsou dokumentovány v Dupayneově muzeu. Jestli jde o náhodu, nebo o vraždy podle návodu, musí zjistit inspektor Dalgliesh. Zdá se však, že každý krok, o který je blíže vrahovi, jej vzdaluje od ženy, již miluje…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Detektiv Adam Dalgliesh"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
P.D. James

P.D. James

Narodila se v Oxfordu v rodině daňového inspektora. Po střední škole začala v Cambridge pracovat na daňovém úřadě a poté v divadle. Na začátku druhé světové války se provdala za doktora medicíny Connora Bantryho Whitea a narodily se jim dvě dcery. U jejího muže byl však těžce nemocen a Jamesová musela rodinu živit jako úřednice. Po smrti manžela začala pracovat na kriminalistickém oddělení ministerstva vnitra, kde zůstala až do odchodu do důchodu v roce 1979. Svůj první detektivní román napsala v roce 1962 a brzy se stala uznávanou spisovatelkou. Mezi nejznámější tituly patří například Vraždy v nakladatelství, Vím, že jsi vrah nebo Vraždy podle návodu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM