EN

Vojtěch Bernatský: Jak dostat tatínka do karantény (audiokniha)

Vojtěch Bernatský


Venku pandemie, doma blázinec. Třetí sbírka rodinných historek oblíbeného moderátora.
Vojtěch Bernatský neztrácí dobrou náladu ani v časech pandemie – aspoň tak může strávit více času se svými milovanými dětmi. A že je to někdy na zbláznění? Lepší zbláznit se spolu s celou rodinou, než zešílet sám! Nadšený dvojnásobný tatínek vypráví další zábavné historky, které se tentokrát odehrávají v nelehké době. Přesto srší optimismem, protože rodičovská láska překoná všechno, i tu nejotravnější karanténu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
EAN 8594050432390
Datum vydání 14.10.2021
Věk od 18
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Voxi
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

Vojtěch Bernatský neztrácí dobrou náladu ani v době pandemie – aspoň tak může strávit více času se svými milovanými dětmi. A že je to někdy na zbláznění? Lepší zbláznit se spolu s celou rodinou, než zešílet sám! Nadšený dvojnásobný tatínek vypráví další zábavné historky, které se tentokrát odehrávají v nelehké době. Přesto srší optimismem, protože rodičovská láska překoná všechno, i tu nejotravnější karanténu.

Autor vystudoval katedru filmové a televizní produkce na pražské FAMU, ale už od konce střední školy je členem redakce sportu České televize. Až s narozením potomků podle svých slov poznal, co je to pravý život. Příběhy a zážitky, které s dětmi souvisejí, sepsal už do třech knih. Z úspěšného moderátora se stává úspěšný spisovatel.

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vojtěch Bernatský

Vojtěch Bernatský

Na pražské FAMU vystudoval katedru filmové a televizní produkce, ale už od konce střední školy je členem redakce sportu České televize. Za 25 let ve veřejnoprávní televizi toho zvládnul hodně. Sedmkrát byl průvodcem olympijského studia, odmoderoval více než 4000 zpravodajských relací Branky, body vteřiny, uváděl zábavné pořady Svět rekordů a kuriozit, Devatero řemesel či Výletníci a s Petrou Janů vyhrál pěveckou televizní soutěž Duety… když hvězdy zpívají. Je čtyřnásobným vítězem ankety TýTý v kategorii sportovní moderátor. Nicméně až s narozením prvního potomka podle svých slov poznal, co je to pravý život. Dnes je už dvojtátou a své příběhy a zážitky, které s dětmi souvisejí, sepsal do stejnojmenné prvotiny. Z úspěšného moderátora se stává úspěšný spisovatel. Po prvotině Dvojtáta, se kterou vyhrál v tradiční anketě Kniha roku kategorii Objev roku, navázal dalším bestsellerem Tati, už tam budem? a během roku pandemie přichystal další deník, tentokrát s názvem Jak dostat tatínka do karantény. Nyní jeho autorská dráha pokračuje sportovními pohádkami o zvířátkách, které držíte v rukou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM