EN

Les pod lupou

Ilustrovaný průvodce světem rostlin, hub a živočichů

Zuzana Šabatková


Netradiční kniha o lese pro všechny milovníky přírody a jejích úžasných tajemství!
Určitě znáte velké obyvatele lesního království jako je jelen, datel nebo liška… Nezapomínejte však, že v tom stejném prostředí existuje i jiný neméně zajímavý ale často přehlížený svět malých živočichů a rostlin, kterým vás prostřednictvím svých poutavých textů a úžasných ilustrací provede právě tato kniha. Vydejte se společně s námi na dobrodružnou výpravu za poznáním fascinujícího života rostlin, hub, hmyzu a dalších drobných živočichů pohybujících se nejen na povrhu půdy (či pod ním) ale také ve vodě!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026443667
Datum vydání 19.09.2022
Věk od 10
Formát 210x210 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,267
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Netradiční kniha o lese pro všechny milovníky přírody a jejích úžasných tajemství!

Určitě znáte velké obyvatele lesního království jako je jelen, datel nebo liška… Nezapomínejte však, že v tom stejném prostředí existuje i jiný neméně zajímavý ale často přehlížený svět malých živočichů a rostlin, kterým vás prostřednictvím svých poutavých textů a úžasných ilustrací provede právě tato kniha.

Vydejte se společně s námi na dobrodružnou výpravu za poznáním fascinujícího života rostlin, hub, hmyzu a dalších drobných živočichů pohybujících se nejen na povrhu půdy (či pod ním) ale také ve vodě!

V knize na vás čeká tajemný svět

    • rostlin a hub

    • hmyzu, pavouků a plžů

    • půdního a vodního ekosystému

Pokud jste někdy toužili dozvědět se více o důvěrném vztahu mezi opylovači a rostlinami, zákonitostmi života v mraveništi a nebo vás zajímá krutá realita parazitických systémů, je tato jedinečná přírodovědná kniha určena právě pro vás!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM