EN

Letos v zimě

Novela k Srdcerváčům

Alice Osemanová


Ilustrovaná novela ke komiksové sérii Srdcerváči
Letošní zima byla pro Tori, Charlieho a Olivera Springovy dost náročná. Všichni tři se teď snaží prožít Vánoce hlavně v co největším klidu a pohodě. Oliverovi stačí zahrát si Mario Kart s bráchou a ségrou, ale pro Tori a Charlieho to znamená nutnost hodit aspoň na chvíli poslední měsíce a starosti s nimi spojené za hlavu. Budou letošní Vánoce pro rodinu Springových poslední kapkou? Nebo je naopak zase svedou dohromady?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název This Winter
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 136
EAN 9788076612709
Datum vydání 22.11.2021
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,206
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Letošní zima byla pro Tori, Charlieho a Olivera Springovy dost náročná. Všichni tři se teď snaží prožít Vánoce hlavně v co největším klidu a pohodě. Oliverovi stačí zahrát si Mario Kart s bráchou a ségrou, ale pro Tori a Charlieho to znamená nutnost hodit aspoň na chvíli poslední měsíce a starosti s nimi spojené za hlavu.

Budou letošní Vánoce pro rodinu Springových poslední kapkou? Nebo je naopak zase svedou dohromady?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alice Osemanová

Alice Osemanová

Alice Osemanová je oceňovaná spisovatelka, ilustrátorka a scenáristka. Narodila se v roce 1994 v britském Kentu. Napsala současné YA romány o nejrůznějších katastrofách dospívání: Solitaire (CooBoo, 2014), Radio Silence, I Was Born for This a Loveless (CooBoo, 2022). Je také autorkou LGBTQ+ YA romantického komiksu Srdcerváči (CooBoo, 2019 až do současnosti) a scenáristkou, tvůrkyní a výkonnou producentkou televizní adaptace Srdcerváčů, kterou promítá Netflix. Alicin první román Solitaire byl publikován, když jí bylo devatenáct. Její romány i komiksy získaly nominace na YA Book Prize, Inky Awards, Carnegie Medal i Goodreads Choice Award.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM