EN

Among Us: Zrádce ve vesmíru

Laura Riviere


Napínavý příběh na motivy populární hry Among Us
V je mladý astronaut na palubě hlídkové vesmírné lodi. Jeho rutinní pracovní náplň je na míle vzdálená byť jen náznaku nějakého dobrodružství. Návštěvy jídelny se střídají s každodenními úkoly: kontrola elektrických rozvodů, seřízení dalekohledů, čištění kyslíkových filtrů... Když se ale na lodi začnou jednotliví členové posádky měnit v mrtvoly, pohádková práce ve vesmíru se rychle změní v noční můru. Na palubě je zrádce, který chce posádku vybít do posledního!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Un traitre dans l'espace
Původní jazyk francouzština
Překladatel Kateřina Marko
Počet stran 184
EAN 9788025150368
Datum vydání 08.11.2021
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,271
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Deset astronautů a jeden zrádce, který postupně likviduje jednoho po druhém. Vítejte na nejsmrtelnější vesmírné lodi všech dob!

V je mladý astronaut na palubě hlídkové vesmírné lodi. Jeho rutinní pracovní náplň je na míle vzdálená byť jen náznaku nějakého dobrodružství. Návštěvy jídelny se střídají s každodenními úkoly: kontrola elektrických rozvodů, seřízení dalekohledů, čištění kyslíkových filtrů... V ani ostatní rozhodně nezahálí!

Když se ale na lodi začnou jednotliví členové posádky měnit v mrtvoly, pohádková práce ve vesmíru se rychle změní v noční můru. Na palubě je zrádce, který chce posádku vybít do posledního!

Ponořte se do neoficiálního napínavého příběhu na motivy populární hry Among Us.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM