EN

Bubu

I muži mají děti

O N


Příběh z blízké budoucnosti hledající odpověď na roli muže na začátku matriarchální a LGBTQI+ společnosti.
Karel, uznávaný lékař, žije v nedaleké budoucnosti průměrným životem. Nevnímá, jak moc se svět kolem něj mění. Ženy postupně přebírají veškerou moc a on netuší, že se z něj stane dinosaurus, tvor předurčený k vyhynutí. Ani v nejmenším nestačí tempu manželky, která pevně drží otěže. Bubu, jeho dospívající dcera, ví, co je potřeba. Pomalým, bolestným procesem se z hodného táty, který supluje roli obou rodičů, musí stát opět muž. Kam až jsou ochotni zajít? Zvolí smrt, nebo testosteron?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 376
EAN 9788076503793
Datum vydání 01.11.2021
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,507
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Karel, uznávaný lékař, žije v nedaleké budoucnosti průměrným životem. V práci se mu relativně daří, domů se vrací rád. Nevnímá, jak moc se svět kolem něj mění. Ženy postupně přebírají veškerou moc a on netuší, že se z něj stane dinosaurus, tvor předurčený k vyhynutí. Ani v nejmenším nestačí tempu manželky, která pevně drží otěže. Bubu, jeho dospívající dcera, ví, co je potřeba. Pomalým, bolestným procesem se z hodného táty, který supluje roli obou rodičů, musí stát opět muž. Jinak mohou na zbytky fungující rodiny zapomenout. I kdyby se to mělo stát proti otcově vůli. Kam až jsou ochotni zajít? Zvolí smrt, nebo testosteron?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Jan Pavlíček
Knížka mě přibila na dva dny do gauče, čekal jsem sarkastické historky z domácnosti a dočkal jsem se výborně vystavěného děje, který z počátečních manželských půtek ztemňoval svůj děj až k napínavému závěru jak příběh skončí. V knize je mnoho úvah, které stojí za otevření, asi se bude více líbit mužům anebo ženám které muže mají rády a pochopí autorovy myšlenky. Zdálo se mi že jsem někde mezi Merlem a Kotletou. Bylo to super. Doporučuji!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM