EN

Čteme s radostí – Vánoční kouzlo

Iveta Poláčková


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Markétčina babička Věrka bude muset letošní Štědrý den trávit v nemocnici a Markétka má proto velkou starost. Jak Ježíšek babičku najde? Chodí tam vůbec? A nebude jí smutno? Ještě že má Markétka plyšového soba Bartoloměje. Ten totiž dokáže probudit k životu sněžné soby, a tak je veliká šance, že ji spolu s bratranci za babičkou zavezou… Jednoduchý příběh je přizpůsobený danému stupni čtenářských dovedností a doplněný krásnými ilustracemi.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Tereza Šajnerová
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788025353790
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 7
Formát 170x220 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,274
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vánoce jsou čas, kdy se u Markétky doma schází celé příbuzenstvo. Babička Věrka však bude muset letos zůstat na Štědrý den v nemocnici a Markétka má proto velkou starost. Jak Ježíšek babičku najde? Chodí tam vůbec? A nebude jí smutno?

Ještě že má holčička kouzelného kamaráda, plyšového soba Bartoloměje. Ten totiž dokáže probudit k životu sněžné soby, a tak je veliká šance, že ji spolu s bratranci za babičkou zavezou…

Jednoduchý příběh je přizpůsobený danému stupni čtenářských dovedností a doplněný krásnými ilustracemi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Čteme s radostí"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Iveta Poláčková

Iveta Poláčková

Psát začala Iveta Poláčková už jako malá. Nejdřív napodobovala svého tátu, začínajícího spisovatele, protože se jí moc líbil zvuk psacího stroje. Později využívala psaní jako zástěrku, aby se vyhnula činnostem, které jí byly nepříjemné. A potom se psaní začala věnovat vážněji, na kurzu tvůrčího psaní. Svůj první text pro děti napsala vedle postýlky svého syna, který ji potřeboval mít u sebe, aby mohl klidně usnout.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM