EN

Zdravé dobroty: Slané i sladké

Slané i sladké

Henrietta Inmanová


Kuchařka je plná inspirativních rad a postupů, podle kterých můžete připravovat sladké i slané pamlsky zcela bez lepku, mléčných výrobků a rafinovaného cukru. V první části najdete popis zásadních ingrediencí, v druhé 75 receptů dokazujících, že zdravé pečení ještě nemusí znamenat kompromisy ohledně chuti či vzhledu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788020444783
Datum vydání 26.09.2017
Věk od 15
Formát 191x250 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,63
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zdravé dobroty jsou plné inspirativních receptů, podle kterých můžete připravovat sladké i slané pamlsky zcela bez lepku, mléčných výrobků a rafinovaného cukru.

V první části Zdravých dobrot ukáže vyučená cukrářka Henrietta Inmanová, jak zásobit spíž nejrůznějšími místními, sezonními a průmyslově nezpracovanými ingrediencemi. Poté prozradí své základní recepty včetně nepostradatelných rad, jak namáčet a sušit ořechy, semínka, luštěniny a pseudoobiloviny a jak si vyrobit vynikající ořechová mléka, krémy a másla, bezlepkové těsto či lahodné domácí marmelády.

Následuje přes 75 překrásně nafocených receptů, takže můžete připravit cokoliv od parádních dortů, přes úžasně vláčné muffiny a zdraví prospěšné chlebíčky až po senzační raw dezerty a vynikající dortíky a koláčky. Jsou vhodné pro všechny a dokazují, že zdravé pečení ještě nemusí znamenat kompromisy ohledně chuti či vzhledu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM