EN

Zdravá kočka

Arden Mooreová


Zabořte drápky mezi listy této knihy a přečtěte si, jak být kočce ještě lepším přítelem, než jste dosud byli. Osvojíte si kočičí první pomoc. Naučíte se skvělé triky, jak kočku přechytračit a usměrnit, jak ušetřit domácí rozpočet, aniž byste slevili z kvality péče, a jak dopřát kočce co nejlepší výživu.

Detailní informace

Žánr chovatelství
Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788020440402
Datum vydání 01.02.2017
Věk od 10
Formát 170x227 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,493
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Berte tuto knihu jako na míru ušitou příručku o všem, co se týká koček. Najdete zde nejrůznější detailní postupy, tipy, triky a návody – všechny slouží k tomu, abyste svému kočičímu společníkovi mohli zajistit dlouhý, zdravý a krásný život. Počet koček celosvětově přesahuje množství psů a obliba kočičáků stále roste.

Zabořte drápky mezi listy této knihy a zjistíte, jak být kočce ještě lepším přítelem, než jste jí dosud byli. Osvojíte si kočičí první pomoc. Naučíte se skvělé triky, jak kočku přechytračit a její touhu škrábat a hrát si stočit přijatelným směrem. Zjistíte, jak ušetřit domácí rozpočet, aniž byste museli slevit z kvality péče. Také se dočtete, jak zajistit kočce co nejlepší výživu a zabránit tomu, aby se z ní stala kočka koule.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM