Vaříme v remosce
V oblíbené kuchařce Vaříme v remosce (vychází již v 7. vydání) najdete jak tradiční pokrmy, tak se m...
Zajímavě sestavená kniha je určena jak milovníkům
burgerů, tak i těm, kteří se do tajů tohoto
fenoménu teprve chystají proniknout. Stránky
jsou rozstřiženy na jednotlivé recepty na burger,
omáčku, oblohu a bulku – vše, co do správného
burgeru patří. Kroužková vazba umožní listovat
mezi jednotlivými recepty a kombinovat je podle
momentální chuti či dostupných surovin.
Pro snadnou orientaci jsou místo stránek očíslovány
jednotlivé recepty. Uvedeny jsou i tipy
na dokonalý klasický burger počínaje nákupem,
přes správnou kuchyňskou přípravu a tvarování
až po opékání. Na konci knihy jsou shrnuty základní
recepty a metody, na které se v receptech
odkazuje, a pro rychlejší orientaci jsou vyjmenovány
rychlé kombinace, které fungují vždy.
Mnohé recepty z této knihy jsou vhodné i pro ty,
kteří mají speciální dietní požadavky, nebo ty,
kdo drží určitou dietu, a jsou proto rozděleny
na recepty vegetariánské, veganské, nemléčné,
bezlepkové, paleo a dietní.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit