EN

Semínka

Přírodní zdroj energie v desítkách zajímavých receptů

Heather Thomasová


Kuchařská kniha představuje dvacet vybraných semínek a uvádí přes padesát receptů, které předvedou jejich neuvěřitelnou všestrannost. Naučí, jak je připravit na tisíc a jeden způsob, od tradičního posypání salátu či ovesné kaše až po objevnější použití v hlavních jídlech, nápojích i dezeretch.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Amazing Edible Seeds. Health-boosting and delicious recipes using nature's nutritional powerhou
Počet stran 176
EAN 9788020446190
Datum vydání 21.02.2018
Věk od 15
Formát 232x207 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,834
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kuchařka nabízí přes padesát receptů, které provedou neuvěřitelnou všestranností semínek – maličkých přírodních energetických kapslí. Naučí, jak je připravit na tisíc a jeden způsob, od tradičního posypání salátu či ovesné kaše až po trochu experimentálnější a dobrodružnější použití v nápojích, dezertech a hlavních jídlech.

Uspěšná výživová poradkyně Vicki Edgsonová a oceňovaná autorka kuchařek Heather Thomasová v knize doplňují vlastní zkušenosti a talent současnými trendy. Představují dvacet vybraných semínek – například pohanku, kardamom, mák či dýňové semínko – a kromě kulinářského využití popisují i jejich původ a užitek, který přinášejí našemu tělu. A to všechno je samozřejmě jen úvod k celé řadě skvělých receptů, kde se vybraná semínka uplatňují.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM