EN

Robot v divočině

Peter Brown


Z nákladní lodi, která se během hurikánu potopila uprostřed oceánu, připluje k ostrovu obývanému zvířaty bedna. Zvířata bedýnku najdou a zjistí, že je v ní robotka Roz, nechtěně ji zapnou a ona se musí naučit, jak na neznámém ostrově přežít, spřátelit se se zvířaty, která ji zpočátku považují za „nestvůru“, a překonávat velká nebezpečí. Když už si na ostrově konečně zvykne, přijedou si pro ni ozbrojení roboti. Jak se Roz zachová?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Wild Robot
Počet stran 288
EAN 9788020451699
Datum vydání 14.03.2019
Věk od 6
Formát 142x203 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,406
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Z nákladní lodi, která se během hurikánu potopila uprostřed oceánu, připluje k ostrovu obývanému zvířaty bedna. Zvířata bedýnku najdou a zjistí, že je v ní robotka Roz, nechtěně ji zapnou a ona se musí naučit, jak na neznámém ostrově přežít, spřátelit se se zvířaty, která ji zpočátku považují za „nestvůru“, a překonávat velká nebezpečí. Když už si na ostrově konečně zvykne, přijedou si pro ni ozbrojení roboti. Jak se Roz zachová?

Napínavý a dojemný příběh o sžívání příslušníků dvou odlišných světů, o síle přátelství a také o tom, že občas je potřeba pro dobro ostatních něco obětovat.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM