EN

Příběhy pozoruhodných dětí

Amanda Liová


Nevšední a nesmírně inspirativní kniha o nezlomné odvaze a síle lidské vůle líčí skutečné příběhy dětí a mladých lidí, kteří dosáhli na samé hranice lidských možností. Zvládli přežít v jihoamerické džungli či v australské pustině, čelit útoku aligátora nebo žraloka, přečkat lavinový zával, ustát vlastní nejistotu a strach. Dokázali zvítězit nad nepřízní osudu, nad krutostí okolí, nad šikanou i nad sebou samými. Věřili byste, že i z ugandského slumu se dá prorazit do světa?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Rise Up!
Počet stran 124
EAN 9788020453341
Datum vydání 22.10.2019
Věk od 10
Formát 199x255 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,533
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nevšední a nesmírně inspirativní kniha o nezlomné odvaze a síle lidské vůle líčí skutečné příběhy dětí a mladých lidí, kteří dosáhli na samé hranice lidských možností. Zvládli přežít v jihoamerické džungli či v australské pustině, čelit útoku aligátora nebo žraloka, přečkat lavinový zával, ustát vlastní nejistotu a strach. Dokázali zvítězit nad nepřízní osudu, nad krutostí okolí, nad šikanou i nad sebou samými.

Věděli jste, že Louis Braille vymyslel písmo, které používají nevidomí a slabozrací na celém světě, ve svých patnácti letech? Tušili jste, že fenomenální brazilský fotbalista Pelé se v devíti letech pevně rozhodl, že za Brazílii vyhraje světový pohár ve fotbale? Věřili byste, že i z ugandského slumu se dá prorazit do světa?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM