EN

Přežít civilizaci

Mých 30 cest za obzor (1983 - 2019)

Martin Vopěnka


Je to příběh mých cest, ale také mého života. A můj život je zase příběhem téhle země a téhle doby. Známý český spisovatel, publicista a cestovatel napsal víc než jen strhující cestopis. Je to zároveň pronikavá generační výpověď i zpráva o stavu planety a civilizace. Autor si nehraje na hrdinu ani na opravdu velkého cestovatele, a tak jeho schopnost opustit pohodlí domova a vydat se na milost a nemilost drsné přírodě může být skvělou inspirací pro každého.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Přežít civilizaci
Počet stran 360
EAN 9788020456939
Datum vydání 13.05.2020
Věk od 15
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,735
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Známý český spisovatel, publicista a cestovatel napsal víc než jen strhující cestopis. Je to zároveň pronikavá generační výpověď i zpráva o stavu planety a civilizace. Autor si nehraje na hrdinu ani na opravdu velkého cestovatele, a tak jeho schopnost opustit pohodlí domova a vydat se na milost a nemilost drsné přírodě může být skvělou inspirací pro každého.

Často až humorné, nebo naopak dramatické příhody střídají zásadní myšlenky nebo postřehy. A protože častým průvodcem Martina Vopěnky na cestách je guru všech dobrodruhů Jaroslav Pavlíček, jeden z nejdrsnějších mužů současnosti, mají se čtenáři opravdu na co těšit.

Třicet cest je zavede do Rumunska, Chile, Argentiny, Kyrgyzstánu, Nepálu, Filipín, Antarktidy…, ale také do Malých kasáren v Liberci v roce 1986, protože tu pakárnu autor prostě nemohl vynechat.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM