EN

Péct, milovat a žít

Josef Maršálek


Autobiografie českého cukráře plná světových chutí
La dolce vita neboli sladký život – tohle slovní spojení naplňuje Josef Maršálek dokonale. V mladém věku se vypracoval mezi cukrářskou elitu a při hledání těch nejlahodnějších chutí procestoval kus světa. Jak se dostal k pečení pro anglickou královnu nebo Eltona Johna? Proč rozjel vlastní síť cukráren právě v Indii? A co ho přivedlo zpátky domů? V autobiografii plné originálních receptů a fotografií se to dozvíte od samotného mistra cukráře.

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Původní název Péct, milovat a žít
Počet stran 272
EAN 9788020453877
Datum vydání 02.10.2019
Věk od 18
Formát 192x246 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 1,084
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha fotografiemi i recepty.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Josef Maršálek

Josef Maršálek

Mistr cukrář, který se v devatenácti letech vydal za svým snem a místo učitelem se stal na sedm let součástí nejlepšího kulinárního týmu Evropy, s nímž pekl dobroty i pro anglickou královnu. Své zkušenosti sbíral po celém světě – procestoval Evropu a působil i v Indii v nejlepší tamní patisserii, aby se nakonec vrátil zpět do Česka, založil vlastní firmu a natočil nejúspěšnější světovou show o pečení. Pořádá kurzy, poskytuje konzultace majitelům cukráren i kaváren a prostřednictvím kuchařek plných svých nejoblíbenějších receptů se rozhodl podělit o všemožná sladká tajemství.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM