EN

Osudoví kamarádi - Začarované zrcátko

Začarované zrcátko

Linda Chapmanová


Věříš na kouzla a čáry? Majka a její kamarádky ano! A když se setkají s kouzelnými zvířátky, čeká je spousta senzačních dobrodružství. Nejprve musí ale Majka a liška Kapradinka odvrátit hrozbu černé magie. Majčina starší sestra Kája se totiž poslední dobou chová divně a Kapradinka vycítí, že si temné síly brousí zuby právě na ni. Kájino chování má nejspíš na svědomí zrcátko z její nové pudřenky. Zvládnou kamarádky spolu se zvířátky využít svou nově objevenou kouzelnou moc a dát věci zase do pořádku?

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Star Friends :Mirror Magic
Počet stran 176
EAN 9788020452122
Datum vydání 02.09.2019
Věk od 9
Formát 138x207 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,288
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Věříš na kouzla a čáry? Majka a její kamarádky ano! A když se setkají s kouzelnými zvířátky, čeká je spousta senzačních dobrodružství. Nejprve musí ale Majka a liška Kapradinka odvrátit hrozbu černé magie. Majčina starší sestra Kája se totiž poslední dobou chová divně a Kapradinka vycítí, že si temné síly brousí zuby právě na ni. Kájino chování má nejspíš na svědomí zrcátko z její nové pudřenky.

Jak se jí ale nepozorovaně zmocnit? Zvládnou kamarádky spolu se zvířátky využít svou nově objevenou kouzelnou moc a dát věci zase do pořádku?

Další tituly z řady "Osudoví kamarádi"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM