EN

Moje nejkrásnější pohádky

Kolektiv


Bohatě ilustrovaná kniha obsahuje více než čtyřicet pohádek z celého světa.Najdete v ní pohádky důvěrně známé, které nás v různých verzích provázejí od dětství, ale i převyprávění literárních předloh Charlese Dickense, Hanse Christiana Andersena a dalších. Rodičům kniha rozšíří repertoár pohádek, které mohou číst dětem před spaním, děti si jistě oblíbí její krásné a barevné ilustrace.

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 336
EAN 9788020419491
Datum vydání 01.10.2009
Věk od 6
Formát 220x285 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bohatě ilustrovaná kniha obsahuje více než čtyřicet pohádek z celého světa.

Najdete v ní pohádky důvěrně známé, které nás v různých verzích provázejí od dětství, ale i převyprávění literárních předloh Charlese Dickense, Hanse Christiana Andersena a dalších. Rodičům kniha rozšíří repertoár pohádek, které mohou číst dětem před spaním, děti si jistě oblíbí její krásné a barevné ilustrace.

Popelka , Dobrodružství Sindibáda námořníka, Šípková Růženka, Paleček a jeho bratři, Neposlušná kůzlátka, Sněhurka, Tři malá prasátka, Žabí princ, Ošklivé káčátko, Perníková chaloupka, Císařův slavík,  Kocour v botách,  Zlatuška,  Aladin a kouzelná lampa,  Modrý pták,  Divoké labutě, Paleček, Křesadlo,  Malá prodavačka zápalek, Ali Baba a čtyřicet loupežníků,  Červená Karkulka,  Modrovous, Pastýřka a kominíček, Pinokio, Malenka, Sedm jednou ranou,  Kouzelný kůň, Malý cínový vojáček, Kráska a zvíře, Krysař,  Kozička pana Seguina, Alenka v říši divů,  Bratr a sestra, Kniha džunglí,  Loutkář, Gulliverovy cesty,  Jakub a kouzelná fazole,  Kouzelník Merlin, Péťa a vlk,  Zvoněnka, Čaroděj ze země Oz.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM