Jídlem proti rakovině: Pokrmy vhodné při léčbě i po ní | Albatrosmedia.cz
EN

Jídlem proti rakovině: Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Clare Shawová


Tato kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se s nádorem v jakékoli formě potýkají, pomoci jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit a nabídnout jim užitečné rady. Recepty prověřila nutriční specialistka renomovaného onkologického centra Royal Marsden.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788020436641
Datum vydání 30.09.2015
Věk od 15
Formát 210x250 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době

diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina

pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství

duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi

ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího

systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti

ji vnímat, těžkosti s polykáním.

Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně

napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato

kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se

s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci

jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit

a nabídnout užitečné rady.

Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka

Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka

předního londýnského onkologického

centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje

na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na

vzdělávání a výzkum.

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM