EN

Duše rumu

Dějiny, historky, trendy a koktejly

Fabio Petroni


Současný svět rumu je velmi různorodý a téměř nekonečný. Autoři v knize představují více než čtyřicet značek vyráběných především oficiálními palírnami. Vybírali podle geografických kritérií a různých výrobních postupů. Každá značka rumu je doplněna detailními informacemi. V závěru knihy jsou uvedeny receptury patnácti nově vytvořených koktejlů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Lo Spirito del Rum
Počet stran 144
EAN 9788020446213
Datum vydání 12.04.2018
Věk od 18
Formát 155x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,632
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Současný svět rumu je velmi různorodý a téměř nekonečný. Autoři v knize představují více než čtyřicet značek, vyráběných především oficiálními palírnami. Výběr byl uspořádán na základě geografických kritérií a různých výrobních postupů s exkluzivními ukázkami speciálního kvašení či mistrovské destilace.

Každá značka rumu je doplněna technickými údaji a detaily o degustaci, poznámkami o historii palírny a informacemi o výběru základních surovin a o technikách výroby i zrání.

V závěru knihy je uvedeno patnáct nově vytvořených koktejlů. Byly inspirovány velkými klasiky, ale aktualizovány s ohledem na terroir, tedy místní charakter jednotlivých druhů rumu, a navrženy týmem profesionálních barmanů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM