EN

Černý mezi černými

Pavel Černý


MGR. PAVEL ČERNÝ, PPLK. V. V., již dlouhá léta působí coby mezinárodně uznávaný instruktor a realizoval bezpočet výcviků policejních speciálních jednotek v Evropě, ale také v Číně, Afghánistánu, Kongu, Mexiku, Togu, Indii, Kuvajtu, Vietnamu, Ghaně, Gruzii atd. V knize vypráví neotřelou formou o zážitcích nejen při výcviku, ale i o tom, jak našinec může v rámci profese vidět země jinýma očima než turista.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Černý mezi černými
Počet stran 312
EAN 9788020448569
Datum vydání 11.11.2019
Věk od 18
Formát 175x242 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,845
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

MGR. PAVEL ČERNÝ, PPLK. V. V., již dlouhá léta působí coby mezinárodně uznávaný instruktor a realizoval bezpočet výcviků policejních speciálních jednotek nejen v Evropě, ale například také v Číně, Afghánistánu, Kongu, Mexiku, Togu, Indii, Kuvajtu, Vietnamu, Ghaně, Gruzii či Egyptě.

V této knize vypráví neotřelou formou ve stylu novodobých mayovek o svých nevšedních zážitcích nejen při samotném výcviku, ale taktéž o tom, jak našinec může v rámci akční profese vidět některé země naprosto jinýma očima než běžný turista.

Jeho poutavé příběhy navíc nejsou zatíženy politickou korektností. Autor nám zkrátka ukazuje jednotlivé navštívené státy a jejich obyvatele skutečně takové, jak je zažil, viděl a vnímal.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM