EN

Celý svět v obrázcích

Tom Schamp


Žádnou podobnou knihu jste ještě nikdy neviděli a nedrželi v rukou. Hned od prvních stránek se ponoříte do báječného světa Toma Shampa a tisíce malých drobností, které pro vás připravil ve výčtech věcí každodenního života. Co dvoustránka, to téma, které nás obklopuje – jídlo, oblečení, bydlení, doprava, den a noc, jaro a zima, příroda, město… Vaše děti budou jako u vytržení a nebudou k odtržení. Sedněte si ke knize společně a hledejte, objevujte, pojmenovávejte a poznávejte – všechno na světě v obrázcích!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld
Počet stran 64
EAN 9788020443991
Datum vydání 24.04.2017
Věk od 5
Formát 277x337 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,953
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tahle kniha vás vezme za srdce, jen jak ji otevřete. Žádnou podobnou jste totiž ještě nikdy neviděli a nedrželi v rukou. Nebojte se malého počtu stran – každá z nich by vydala na celou knihu. Hned od prvních stránek se ponoříte do báječného světa Toma Shampa a tisíce malých drobností, které pro vás připravil ve výčtech věcí každodenního života. Co dvoustránka, to téma, které nás obklopuje – jídlo, oblečení, bydlení, doprava, den a noc, jaro a zima, příroda, město…

Vaše děti budou jako u vytržení a nebudou k odtržení. Sedněte si ke knize spolu s nimi a hledejte, objevujte, pojmenovávejte a poznávejte – všechno na světě v obrázcích!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM