EN

Babiš Příběh oligarchy

Tomáš Pergler


Kniha se snaží uceleně zmapovat život miliardáře, který ke svému agrochemickému impériu přidal v uplynulých letech také mediální vliv a politickou moc. Čtenáři odhaluje dosud málo známé podrobnosti o Babišových kořenech, kariérních začátcích, podrobně analyzuje jeho sporné kontakty se Státní bezpečností nebo vznik Agrofertu. Nechybí průřez Babišovým akvizičním tažením v české chemii, zemědělství a potravinářství. Kniha popisuje také jeho přerod v přímého aktéra politických her.

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Původní název Babiš Příběh oligarchy
Počet stran 168
EAN 9788020434456
Datum vydání 01.07.2014
Věk od 15
Formát 136x206 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Při sledování kroků Andreje Babiše je dobré mít na paměti kapitoly z jeho podnikatelského příběhu. Majitel Agrofertu uznával jen totální úspěch a vždy postupoval urputně za svým cílem.

Autor si nedává za cíl přinést nějaká senzační odhalení ze soukromí politika. Kniha „Babiš - Příběh oligarchy“ se nicméně jako první snaží uceleně zmapovat život miliardáře, který ke svému agrochemickému impériu přidal v uplynulých letech také mediální vliv a politickou moc. Čtenáři odhaluje dosud málo známé podrobnosti o Babišových kořenech, kariérních začátcích, podrobně analyzuje jeho sporné kontakty se Státní bezpečností nebo vznik Agrofertu. Nechybí průřez Babišovým akvizičním tažením v české chemii, zemědělství a potravinářství. Kniha popisuje také jeho přerod v přímého aktéra politických her.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM