EN

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

Nancy Springerová


Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie
Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice. Enola se vydá do nočních ulic Londýna, kterými se potulují vrazi, aby rozluštila záhadu a zachránila talentovanou aristokratku před mocným padouchem. Riskuje však, že odhalí víc, než by měla...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Case of the Left-Handed Lady
Původní jazyk angličtina
Počet stran 192
EAN 9788025354568
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 11
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,378
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Enola se skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Snaží se být naprosto nenápadná, pak ale najde skrýš plnou úžasných kreseb. Cítí, že s dívkou, která je nakreslila, ji něco spojuje, a rozhodne se ji najít. Mladá dáma jménem Cecily totiž zmizela ze své ložnice a nikdo neví, kde je jí konec.

Enola riskuje a vydává se pátrat do nočního Londýna. Najde tam stopy, které ji k dívce zavedou, nebo ji zastaví některý ze zločinců, kteří číhají v temných uličkách a čekají na svou kořist?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Enola Holmesová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nancy Springerová

Nancy Springerová

Přes padesát publikovaných knih vydobylo Nancy Springer nepřehlédnutelné postavení mezi americkými autorkami žánru fantasy. Pro její holmesovskou vášeň bylo rozhodující její setkání se souborným vydáním příběhů velkého detektiva. Celoživotní zaujetí géniem z Baker Street korunovala v příbězích Sherlockovy sestry Enoly, jejíž pátrání nápaditě rozvíjí tradici detektivních příběhů. Springer vyučuje tvůrčí psaní na York College v Penyslvánii, kde také žije a píše. Její prózy obdržely mimo jiné cenu Edgara Allana Poea a dočkaly se i nominací na ceny Nebula a Hugo.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM