EN

Říše upíra

Jay Kristoff


Temná fantasy sága začínající ve chvíli, kdy přichází konec lidstva
Od posledního východu slunce uplynulo dvacet sedm let. Celou tu dobu vedli upíři válku proti lidstvu a nyní v moři temnoty přežívá jen pár jiskřiček světla. Gabriel de León je člen Stříbrného řádu, který měl bránit svět před stvořeními noci. Z bratrstva však zbyl už jen on a teď je nucen ve vězení vyprávět svůj příběh. Příběh o legendárních bitvách a zakázané lásce, o ztracené víře a nalezeném přátelství. A hlavně o poslední naději lidstva: grálu!
Získaná ocenění:
Instant New York Times bestseller, 2021,

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Empire of the Vampire
Původní jazyk angličtina
Počet stran 800
EAN 9788076615168
Datum vydání 06.06.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 1,069
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Od posledního východu slunce uplynulo již dlouhých dvacet sedm let.

Téměř tři desetiletí vedli upíři válku proti lidstvu; budovali své věčné království, zatímco ničili svět lidí. Nyní zbývá už jen několik nepatrných jiskřiček světla v moři temnoty.

Gabriel de León, napůl člověk, napůl monstrum a poslední stříbrosvatý – bratr Stříbrného řádu, který se věnuje obraně říše před nočními stvořeními – je vše, co stojí mezi nestvůrami a koncem světa.

Nyní je těmito nestvůrami uvězněn a donucen vyprávět svůj příběh – příběh o legendárních bitvách a zakázané lásce, o ztracené víře a přátelství, o Válkách víry, o Věčném králi a o hledání poslední naděje.

Svatého grálu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jay Kristoff

Jay Kristoff

Narodil se v Perthu v Austrálii. Jako dítě rád a často hrál deskové hry a vášnivě četl. Poté vystudoval uměleckou vysokou školu. Nejdříve pracoval v reklamě, ale později se plně ponořil do vlastní literární tvorby. Žije v Melbourne se svou manželkou a psem. Proslavil se především trilogií Nikdynoc a sérií Illuminae, kterou napsal společně s Amie Kaufmanovou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM