EN

Stínohra

Alex North


Stínům minulosti nikdy neutečeš
Před pětadvaceti lety Paulův kamarád Charlie zavraždil jejich spolužáka a pak zmizel beze stopy. Paul se z rodného města plného přízraků minulosti sice odstěhoval, ale teď se musí vrátit za svou umírající matkou. S jeho příjezdem se objeví nový případ – rituální vražda přesně kopírující události, které se odehrály během školních let. Může to vůbec být náhoda? Zdá se, že je na čase přestat utíkat a pohlédnout všem stínům zpříma do očí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Shadow Friend
Původní jazyk angličtina
Překladatel Barbora Klasová
Počet stran 344
EAN 9788026720096
Datum vydání 27.05.2021
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,537
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Před pětadvaceti lety se teenager Charlie Crabtree dopustil brutální vraždy svého spolužáka. Paul Adams na ten den nedokáže zapomenout. Klade si za vinu, co se stalo jeho příteli, a zapřísahá se, že se do svého rodného města nikdy nevrátí. Jeho matka však nyní leží na smrtelné posteli a Paul ví, že se vrátit musí. Shodou okolností se zároveň objeví nový případ – vražda přesně kopírující Charlieho čin, včetně stovek otisků zkrvavených rukou na kamenech kolem mrtvého těla. Charlie však před oněmi pětadvaceti lety beze stopy zmizel. Zdá se, že Paul stínům z minulosti neuteče, i kdyby se bránil sebevíc.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alex North

Alex North

Narodil se v Leedsu, kde až dosud žije se svou manželkou a synem. Na tamní univerzitě vystudoval filozofii a později zde také pracoval v oddělení sociologie. Nakonec ale zvítězila jeho vášeň pro psaní a stal se spisovatelem. Je autorem úspěšných psychologických thrillerů Našeptávač (2019) a Stínohra (2020).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM