EN

Dům myšek – Přístav

Karina Schaapman


V knížce Dům myšek – Přístav jdou Sam a Julie do přístavu navštívit dědu námořníka. Během přístavního týdne připlouvají lodě z dalekých krajin s úrodou. Na oslavu se v přístavu koná veliký závod loděk. Strejda Jan naučí Sama a Julii, jak si postavit loď z prken a starých lahví. Zdá se, že se loďka pěkně drží na hladině, ale během závodu se najednou začne všechno kazit! Naštěstí se Julie nikdy nevzdává a Sam dokáže vyřešit jakýkoliv problém. Ale mají ještě šanci zvítězit?

Detailní informace

Žánr pohádka
Číslo dílu 8
Jazyk čeština
Překladatel Lenka Sovová
Počet stran 64
EAN 9788075581532
Datum vydání 02.11.2020
Věk od 3
Formát 240x279 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,652
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

V knížce Dům myšek – Přístav jdou Sam a Julie do přístavu navštívit dědu námořníka. Děje se tam spousta zajímavých věcí, protože je zrovna přístavní týden. Během přístavního týdne připlouvají lodě z dalekých krajin s úrodou. Na oslavu se v přístavu koná veliký závod loděk. Strejda Jan (který všechno zvládne sám) naučí Sama a Julii, jak si postavit loď z prken a starých lahví.

Zdá se, že se loďka pěkně drží na hladině, ale během závodu se najednou začne všechno kazit! Naštěstí se Julie nikdy nevzdává a Sam dokáže vyřešit jakýkoliv problém. Ale mají ještě šanci zvítězit?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM