EN

Kdo zachrání Bylínky?

Markéta Krejčí


Poutavé čtení plné zajímavostí ze světa bylinek.
Bylínci si spokojeně žijí na Světelné louce. Jenže odvážná Chrpa si jednoho dne všimne, že lidé už nechodí sbírat bylinky tak jako dřív, a rozhodne se vypátrat proč. Spolu s kamarádem Řepíkem se vydávají na dobrodružnou cestu do města, aby zjistili, že lidé místo louky chodí do lékárny. Na louce se mezitím ztratí holčička Anna, která utekla z domu, a navíc je zraněná. Dokážou ji Bylínci uzdravit a ukázat lidem, že je svět pořád potřebuje?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788076501997
Datum vydání 15.10.2020
Věk od 4
Formát 260x180 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,435
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Bylínci si spokojeně žijí na Světelné louce. Jenže odvážná Chrpa si jednoho dne všimne, že lidé už nechodí sbírat bylinky tak jako dřív, a rozhodne se vypátrat proč. Spolu s kamarádem Řepíkem se vydávají na dobrodružnou cestu do města, aby zjistili, že lidé místo louky chodí do lékárny k Bílokřídlákům, že zlenivěli a nic je nenutí se o bylinkách učit a sbírat je. Na louce se mezitím ztratí holčička Anna, která utekla z domu, a navíc je zraněná. Dokážou ji Bylínci uzdravit a ukázat lidem, že je svět pořád potřebuje?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Kristýna Macková
Putováním se Bylínkům odhalí, jací doopravdy jsou, a že to, jak se původně jevili svému okolí, byla jen taková maska. Ty, kteří se považovali za nezranitelné hrdiny, to vede k pokoře, skromné to zase zocelí a naučí je, aby se nebáli projevit. Je to pohádka nejen pro děti, ale i pro dospělé. Knihu koupím jako dárek k vánocům - výborně se hodí k nastolení vánoční pohody.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM