EN

Dary Pošumaví

Tvořivé toulky s příběhy pro děti i dospělé

Lucie Oudová


Poutavé příběhy ze staré hájenky doplněné přírodním tvořením, recepty, toulkami šumavskou krajinou a lesními hrami.
Co si představit pod názvem Dary Pošumaví? Darem může být setkání s rysem nebo třeba dětmi vyrobený obrázek pro babičku. Obdarovat se může rodina společnými chvílemi, které stráví na procházkách. A také při přípravě svátků, které tradiční český rok nabízí. Autorka důvěrně zná střední část Pošumaví a vede nás citlivě krajinou s pomocí příběhů, které můžeme prožít společně s rodinou Kvapilů ze staré hájenky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788076501546
Datum vydání 27.08.2020
Věk od 4
Formát 210x148 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,282
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Co si představit pod názvem Dary Pošumaví? Darem může být setkání s rysem nebo třeba dětmi vyrobený obrázek pro babičku. Obdarovat se může rodina společnými chvílemi, které stráví na procházkách. A také při přípravě svátků, které tradiční český rok nabízí.

Autorka důvěrně zná střední část Pošumaví a vede nás citlivě krajinou s pomocí příběhů, které můžeme prožít společně s rodinou Kvapilů ze staré hájenky. Během dobrodružství jejích nejmladších členů, Káji a Bertíka, se navíc dozvíme, co všechno příroda poskytuje nejen k výrobě dárků, ale i k tomu, aby uzdravovala.

Návody na hry v přírodě mohou sloužit také dětským skupinám všeho druhu. Kniha je určena pro práci s dětmi ve věku od čtyř do patnácti let.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM