EN

Dokonalý přítel

Naomi Gibsonová


Stvořila zázrak, nebo monstrum?
Lydia začala pracovat na vytvoření Henryho, své vlastní umělé inteligence, už před lety – ještě předtím, než její bráška umřel během nehody. Předtím, než její táta odešel z domova a nechal je s matkou samotné. A než se s její nejlepší kamarádkou odcizily. Teď je Henry konečně perfektní. Silný, chytrý, milující a oddaný. Jak daleko je však schopný zajít, aby splnil její přání? Stvořila Lydia dokonalou bytost, nebo obraz svého nejkrutějšího já?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Every Line fo You
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adriana Pavliková
Počet stran 224
EAN 9788025353349
Datum vydání 07.10.2021
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lydia začala pracovat na vytvoření Henryho, své vlastní umělé inteligence, už před několika lety – ještě předtím, než její bráška umřel během nehody, která ji straší ve snech. Předtím, než její táta odešel z domova a nechal je s matkou samotné. A než se s její nejlepší kamarádkou úplně odcizily.

Teď je Henry konečně perfektní. Silný, chytrý, milující a naprosto oddaný. Jak daleko je však schopný zajít, aby splnil její přání? Stvořila Lydia dokonalou bytost, nebo je Henry odrazem jejího nejkrutějšího já?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

Databazeknih.cz - Studentka ovládaná umělou inteligencí

...Pokud chcete něco neotřelého se zaměřením na kódování a hackování, rozvoj umělé inteligence a otázku morálky, něco nebezpečného a krutého, co autorka zároveň propojuje s všedním a složitým životem nešťastné dospívající dívky, zkuste to. Jakkoli znepokojivé je pokládat si takovou otázku, kdo z nás nikdy nezatoužil po dokonalém příteli, který by tu vždycky byl, zatímco ostatní se k nám obrátili z...
NAPIŠTE NÁM