EN

The Little Man´s Great Journey

Lenka Uhlířová


Dobrodružné vyprávění Lenky Uhlířové a autora námětu, respektovaného fotografa Jiřího Stacha, jehož obrázky vás zavedou do světa plného fantazie, kde nic není nemožné.
Velká cesta Malého Pána je dobrodružné vyprávění Lenky Uhlířové a autora námětu, respektovaného fotografa Jiřího Stacha, jehož obrázky vás zavedou do světa plného fantazie, kde nic není nemožné. Kniha se jistě zalíbí nejen malým čtenářům. Podle knihy byl natočený úspěšný film Malý Pán.

Detailní informace

Ilustrátor Jiří Stach
Jazyk angličtina
Počet stran 64
EAN 9788087596753
Datum vydání 22.04.2015
Věk od 7
Formát 155x205 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,292
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

"Malý Pán si žije spokojeně ve svém malém světě, a když má dost nudlí, nikam se zvlášť nežene. Jenže má sen, a se sny bývají, jak známo, jen samé potíže — nenechají člověka (ani malého) v klidu. Malý pán po probuzení překvapeně zjišťuje, že mu něco schází.

A tak nerad opouští svůj útulný domov a vydá se na cestu, aby tomu přišel na kloub. Kdo ví, co na konci své velké cesty najde?

Velká cesta Malého Pána je dobrodružné vyprávění Lenky Uhlířové a autora námětu, respektovaného fotografa Jiřího Stacha, jehož obrázky vás zavedou do světa plného fantazie, kde nic není nemožné. Kniha se jistě zalíbí nejen malým čtenářům.

"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM