EN

Prababiččina pohovka

Anna Bengtson


Před sto lety měly skoro všechny švédské rodiny v kuchyni podobnou rozkládací dřevěnou pohovku. Nanny a Olof si takovou také koupili, když se vzali. Spaly v ní jejich děti ve velkém šupleti, které se z pohovky na noc vytáhlo.
Před sto lety měly skoro všechny švédské rodiny v kuchyni podobnou rozkládací dřevěnou pohovku. Nanny a Olof si takovou také koupili, když se vzali. Spaly v ní jejich děti ve velkém šupleti, které se z pohovky na noc vytáhlo. ... Ve dne se na ní sedávalo, hrálo a povídalo se a tak to šlo po desetiletí, zatímco venku běžely dějiny. Pak přicházela vnoučata a sedala si na starou pohovku u babičky a dědy v kuchyni. A pak pravnoučata…

Detailní informace

Ilustrátor Anna Bengtson
Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788087596678
Datum vydání 16.05.2016
Věk od 6
Formát 216x258 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,323
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

"Před sto lety měly skoro všechny švédské rodiny v kuchyni podobnou rozkládací dřevěnou pohovku. Nanny a Olof si takovou také koupili, když se vzali. Spaly v ní jejich děti ve velkém šupleti, které se z pohovky na noc vytáhlo.

... Ve dne se na ní sedávalo, hrálo a povídalo se a tak to šlo po desetiletí, zatímco venku běžely dějiny. Pak přicházela vnoučata a sedala si na starou pohovku u babičky a dědy v kuchyni.

A pak pravnoučata…

"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM