EN

Dráček/Little Dragon

Peter Roche


Fantasy příběh ve dvojjazyčném vydání autora Petera Roche bezpochyby zaujme malé posluchače i školní děti jako první čtení.
Fantasy příběh Petera Roche vznikl během večerního vyprávění dětem a bezpochyby zaujme malé posluchače i školní děti jako první čtení. Starší děti jistě ocení dvojjazyčné vydání knihy – Dráček vychází v anglickém originále a v českém překladu Kateřiny Hilské. Saki Matsumoto svými ilustracemi dotvořila tento kouzelný svět a o nápaditou grafickou úpravu se postaral Luboš Drtina.

Detailní informace

Ilustrátor Saki Matsumoto
Jazyk angličtina
Počet stran 64
EAN 9788075580399
Datum vydání 14.05.2018
Věk od 6
Formát 170x170 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,262
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

"V den, kdy začíná náš příběh, je ve vzduchu cítit jakési kouzlo a to Dráčka přivede k Velkému čaroději Sarnovi. Během jejich setkání se Dráček konečně naučí chrlit oheň a stane se tak opravdovým drakem. To je ale teprve začátek dobrodružství, o jakém se Dráčkovi ani nesnilo... Na své výpravě do království Zar musí Dráček čelit mnoha nebezpečím, ale naštěstí má kolem sebe statečné přátele.

 

Fantasy příběh Petera Roche vznikl během večerního vyprávění dětem a bezpochyby zaujme malé posluchače i školní děti jako první čtení. Starší děti jistě ocení dvojjazyčné vydání knihy – Dráček vychází v anglickém originále a v českém překladu Kateřiny Hilské. Saki Matsumoto svými ilustracemi dotvořila tento kouzelný svět a o nápaditou grafickou úpravu se postaral Luboš Drtina.

 "

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM