EN

Perlorodky

Jiří Stránský


Vyprávění o vodních skautech (v 70. letech samozřejmě zakázaných), o bratrství a pevném přátelství, které nedokáže zničit ani nepřízeň osudu, psal Jiří Stránský v dopisech z vězení na pokračování svému dvanáctiletému synovi Martinovi, aby se mu nestýskalo a aby věděl, že když člověk opravdu hodně chce, dokáže změnit skoro všechno na světě.  Jiří Stránský je dodnes skautem tělem i duší – sám přiznává, že všechny jeho kriminály by pro něj byly mnohem těžší, nebýt skautské výchovy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788075580955
Datum vydání 16.10.2019
Věk od 8
Formát 190x245 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,67
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Vyprávění o vodních skautech (v 70. letech samozřejmě zakázaných), o bratrství a pevném přátelství, které nedokáže zničit ani nepřízeň osudu, psal Jiří Stránský v dopisech z vězení na pokračování svému dvanáctiletému synovi Martinovi, aby se mu nestýskalo a aby věděl, že když člověk opravdu hodně chce, dokáže změnit skoro všechno na světě.

 Jiří Stránský je dodnes skautem tělem i duší – sám přiznává, že všechny jeho kriminály by pro něj byly mnohem těžší, nebýt skautské výchovy. Že právě jako skaut se naučil něco vydržet, nestěžovat si, a hlavně dodržovat zásady kamarádství a cti. Pokud právě toto jeho čtenářům dojde (jistě že ano!), tak je dobře, že je jeho kniha na světě.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM