EN

Cibulkův kalendář pro pamětníky 2021

Tentokrát ve znamení šťastné třináctky

Aleš Cibulka


Dvaapadesát týdnů, dvaapadesát unikátních fotografií, dvaapadesát zajímavostí o životě hvězd pamětnických filmů!
Jak začínala svou kariéru šestiletá Jiřinka Bohdalová, která v roce 2021 oslaví devadesátku? Jakým módním doplňkem šokovala milovnice módy Růžena Šlemrová? Jak trávily dovolenou nejslavnější hvězdy té doby? Které herecké sokyně usilovaly o hlavní roli ve filmu Noční motýl? To vše a mnohem víc se dočtete v již 13. Cibulkově kalendáři pro pamětníky na rok 2021!Kalendář doplňují přesné údaje, kdy nastane úplněk a praktické informace o tom, zda u konkrétních státních svátků zůstávají obchody otevřené nebo ne.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 68
EAN 8594050430075
Datum vydání 06.08.2020
Věk od 15
Formát 220x152 mm
Nakladatelství ALBATROS MEDIA
Hmotnost 0,218
Typ Kalendář, diář
Vazba publikace vázané spirálou

Jak začínala svou kariéru šestiletá Jiřinka Bohdalová, která v roce 2021 oslaví devadesátku? Čím Janu Skopečkovi zachránil život v koncentračním táboře Oldřich Nový? Které herecké sokyně usilovaly o hlavní roli ve filmu Noční motýl? Jakým módním doplňkem šokovala milovnice módy Růžena Šlemrová? Jak trávily dovolenou nejslavnější hvězdy té doby? Jak si připravit jihočeský šmorn podle Jana Wericha? To vše a mnohem víc se dočtete v Cibulkově kalendáři pro pamětníky na rok 2021, který letos vychází už potřinácté! Kalendář je jako jediný na českém trhu tradičně doplněn údaji, které vám usnadní život: uvádíme přesný údaj o příchodu jara, léta, podzimu a zimy, přesnou hodinu, kdy nastane úplněk a u každého státního svátku i praktickou informaci o tom, zda zůstávají obchody otevřené nebo ne.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Aleš Cibulka

Aleš Cibulka

Aleš Cibulka (* 1977) je televizní a rozhlasový moderátor. V roce 2016 se stal v anketě Týtý třetím nejoblíbenějším průvodcem zábavných pořadů. Patnáct let působil v České televizi, pět let pak v TV Barrandov. Od roku 2000 moderuje na vlnách Českého rozhlasu Dvojka (talk show Tobogan). Každý rok vychází Cibulkův kalendář pro pamětníky, už čtvrtého dílu se dočkala jeho publikace Černobílé idoly, knih o Nataše Gollové se prodalo více než 180 000 kusů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM