EN

Saturnin zasahuje

Miroslav Macek


Nevypočitatelný sluha, před kterým není žádná mísa koblih v bezpečí, je zpět!
Legendární sluha Saturnin je zpátky – a pojede lyžovat! Do malebného prostředí zasněžených Orlických hor se vydá opět v doprovodu starých známých: věčně nesnesitelné tety Kateřiny, jejího neotesaného synka Milouše, sarkastického doktora Vlacha i laskavého dědečka, který nosí po kapsách nevyčerpatelnou zásobu povedených historek. Kdo tímto dobrodružstvím prosviští s elegantními obloučky? Komu se podaří salto nazad? A pro koho se tentokrát rozezní svatební zvony?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Řada Saturnin
Počet stran 232
EAN 9788075977274
Datum vydání 24.09.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,435
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Oficiální pokračování humorných příběhů dnes již legendárního sluhy Saturnina a jeho přátel či zaměstnavatelů.

Do malebného prostředí zasněžených Orlických hor se vydá opět v doprovodu starých známých: věčně nesnesitelné tety Kateřiny, jejího neotesaného synka Milouše, sarkastického doktora Vlacha i laskavého dědečka, který nosí po kapsách nevyčerpatelnou zásobu povedených historek. Kdo tímto dobrodružstvím prosviští s elegantními obloučky? Komu se podaří salto nazad? A pro koho se tentokrát rozezní svatební zvony?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Saturnin"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Miroslav Macek

Miroslav Macek

Již více než tři čtvrtě století oblažuje i popuzuje svou přítomností tento svět, a ačkoliv se o něm nedá říct, že překrásně bruslí, má spoustu jiných zálib a koníčků. Povoláním sice stomatolog a krátkou dobu též politik je dnes hlavně zahradníkem na plný úvazek, sbírá vše, čeho jsou více než tři kusy, miluje les, běh luhy a háji, dobré jídlo a víno, poezii, černé kočky a svoji podezřele mladou ženu. Také pořád něco píše a překládá a se setrvalým úsměvem na rtech poklidně čeká na zubatou…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM