EN

Spící Beatrice

Júlia Matulová


Moderní pojetí pohádky o Šípkové Růžence od vítězky soutěže CooBoo hledá talent
Světem se šíří neznámý virus. Nelze určit, kde zasáhne příště a kdo další se v bezvědomí svalí k zemi. Protože počet obětí každým dnem neúprosně roste, vědci se rozhodnou přistoupit k nebezpečným pokusům na lidech. Jako dobrovolnice se přihlásí i osmnáctiletá Beatrice. Co ji ve výzkumném středisku čeká? Je nějaká naděje, že společně se synem jednoho z výzkumníků objeví lék? Přežije Bea a dokáže zachránit své blízké – včetně toho, kterého miluje?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788075449924
Datum vydání 01.06.2020
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,405
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Světem se šíří neznámý virus. Nelze určit, kde zasáhne příště, kdo a kdy se v bezvědomí svalí k zemi. Počet obětí každým dnem narůstá a vědci se rozhodnou přejít k pokusům na lidech. Mezi dobrovolné pokusné králíky se přihlásí i osmnáctiletá Beatrice, aby urychlila nalezení léku a zachránila svoje nejbližší.

Beatrice se ve výzkumném středisku zaplete do dění víc, než by čekala. Spřátelí se se synem vědce, který chce s virem také bojovat. Společně se snaží najít lék, ale samozřejmě nemohou být úspěšnější než tým specialistů. Bea řeší jak vztahy se svými přáteli, tak s matkou, zároveň každý den riskuje svůj život při pokusech. Podaří se jí přežít, pomoci objevit lék a zachránit své blízké – včetně toho, kterého miluje?

Hodnocení čtenářů

Nikola Svobodová
Kniha mě neskutečně bavila - krátké kapitoly vás nutí číst dál a dál. Myslím, že jde o povedený retelling a ráda se ke knize vrátím :)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Júlia Matulová

Júlia Matulová

Vítězka soutěže CooBoo hledá talent. Ve své debutové knize Spící Beatrice ztvárnila pohádku o Šípkové Růžence moderním způsobem a zasadila ji do dystopického žánru.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Júlia Matulová – Spící Beatrice

„Spící Beatrice jsem jen nerada opouštěla a pevně věřím a doufám, že se do jejího světa ještě vrátíme.“
NAPIŠTE NÁM