EN

Lea Honor: Třpytící se město

Lenka Bandurová


První díl fantasy ságy od debutující české autorky
Dva válečnické rody. Kdysi mezi nimi vzniklo pouto, které musí být naplněno. Ona pochází z kraje slunce a barev. On ze země deště a lilií. Ona nadevše miluje svou rodinu, on věnoval srdce jiné ženě. Společně se vydávají na cestu po krajích prosycených tajemnem. Každý ovšem sleduje vlastní cíl. Ona hledá způsoby, jak zpřetrhat vynucený svazek. On zase možnost, jak zachránit svou lásku, aniž by porušil dávný slib. Ani jeden však netuší, že je pronásledují Stíny, které se je snaží polapit do smrtelných osidel.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Řada Lea Honor
Počet stran 344
EAN 9788026431138
Datum vydání 27.04.2020
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,539
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

První díl fantasy ságy od debutující české autorky

Dva válečnické rody – jeden prostý, druhý vznešený.

Kdysi mezi nimi vzniklo pouto, které musí být naplněno.

Ona pochází z kraje vycházejícího slunce a barev.

On ze země deště a lilií. Ona nadevše miluje svou rodinu, on věnoval své srdce jiné ženě. Jsou rozdílní jako letní den a podzimní plískanice, přesto se osud rozhodl, že jejich životy nerozlučně sváže. Společně se vydávají na nebezpečnou cestu po krajích prosycených tajemnem. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl.

Ona hledá způsoby, jak zpřetrhat vynucený svazek, aby se mohla vrátit domů. On se snaží najít možnost, jak zachránit svou životní lásku, aniž by porušil dávný slib.

Ani jeden však netuší, že je pronásleduje temnota, z níž se každou chvíli vynořují Stíny, které se je snaží polapit do smrtelných osidel…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM